Illegale vreemdeling betrapt tijdens alcoholcontrole in Ninove

De politie zal toezicht houden tijdens de eerste dagen van het nieuwe schooljaar.
Koen Baten De politie zal toezicht houden tijdens de eerste dagen van het nieuwe schooljaar.
De politie van Ninove heeft in de nacht van 3 op 4 november een alcohol- en drugscontrole uitgevoerd in het verkeer. Er werden in totaal 19 voertuigen gecontroleerd, maar er werden wel tal van overtredingen vastgesteld. 

De politie kon bij de controles een illegaal uit het verkeer halen. Verder werd er ook een bestuurder aan de kant gezet omdat hij stuurde onder invloed van cannabis en een hoeveelheid cannabis bij zich had. Hij kreeg een rijverbod van 15 dagen. De politie kon ook zes bestuurders tegenhouden die te veel gedronken hadden. Eén chauffeur was in het bezit van een verboden wapen. Een andere bestuurder die ongeschikt was verklaard omwille van medische reden, werd onder invloed achter het stuur betrapt. De keuring van zijn voertuig was al bijna een jaar verstreken. De politie kon ook nog een bestuurder onderscheppen van wie de keuring al vier maanden niet in orde was. Hij reed ook rond zonder verzekering. Twee personen werden beboet voor het niet dragen van de veiligheidsgordel. Tot slot werd er ook nog een bestuurder van een opgedreven bromfiets betrapt en trof men verdovende middelen aan bij een bestuurder. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.