Eigenaar op zoek naar gestolen voertuig

Het gaat om dit type wagen, maar dan zonder de Scania sticker.
RV Het gaat om dit type wagen, maar dan zonder de Scania sticker.

In de Omer van Trimpontstraat in Ninove is afgelopen weekend een wagen gestolen op de oprit van de vader van Dieter Van den Borre. Het gaat om een Ford van uit 2001, en heeft dus al een zekere leeftijd. Dieter was samen met een vriendin thuisgekomen met de wagen. Hij was in slaap gevallen en zij ging er met het voertuig vandoor. De reden waarom is nog onbekend. Het is een zwart model. De politie van Ninove is op de hoogte en heeft de wagen geseind laten zetten. Ze zijn op zoek naar het voertuig, maar ook Dieter is op zoek. De wagen heeft als nummerplaat 1-KLS-632. Achteraan is er lichte schade door een kleine aanrijding uit het verleden. Wie meer informatie heeft over de wagen kan contact opnemen met de politie of met Dieter op het nummer 0479 50 25 11. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Wannes Vandevelde

    Toffe vriendin. Met al die camera's op alle invalswegen moet toch duidelijk zijn welke richting de wagen uitging. We kijken alleszins mee uit. Hopelijk met succes.