Deze video moet bewijzen dat Forza Ninove-fans geen Hitlergroet brachten

Er werden foto's verspreid waarop het leek alsof enkele Forza Ninove-fans een Hitlergroet brachten op verkiezingsdag. Deze video toont wat er echt gebeurde die avond.

Intussen breekt een andere foto Forza Ninove-kopstuk Guy D'haeseleer zuur op. “Vroeg op om de chocomousse klaar te maken voor ons Breughelfestijn. En het is niet van ’t paksken zenne”, schreef Forza Ninove-kopman Guy D’haeseleer vorig jaar boven een foto van een groep Afrikaanse kinderen die hij op Facebook plaatste. 

De kans dat N-VA in Ninove in een coalitie stapt met Forza Ninove is onbestaande, zei Bart De Wever gisteravond tijdens het kopstukkendebat op Eén. “Walgelijk”, noemde de N-VA-voorzitter het bericht. “De kans dat het na het zien van deze foto tot een coalitie komt, is sub zero.”

Bas Bogaerts55 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Karel Geyskens

  Was dat dan geen fake news van die De Morgen journalisten? en die mannen worden met belastinggeld gesteund, rijden gratis met de trein, genieten van een speciaal fiscaal statuut, enz. Te vergelijken met die sportjournalisten die betrokken zijn bij die omkoopschandalen.

 • Martin Dupré

  Het lijkt mij duidel8jk dat dit berlden zin die na elke voetbalmatch kunnen gefilmd worden en zeker geen fachistengroet zijn .

 • ivan aerts

  Dit is overduidelijk geen hitler groet. En neen, ik woon daar niet en ik ben ook geen belanger maar eerlijk is eerlijk.

 • willem calant

  Kunnen we anders de fotograaf van deze foto even aan het woord laten? De heer Bas Bogaerts dan kan hij zelf vertellen wat hij nu werkelijk gefotografeerd heeft.

 • TONY COLEMAN

  Moet journalistiek niet objectief zijn ?