Catherine De Bolle te gast bij radio Savooi

Catherine De Bolle beantwoordt de vragen met plezier.
Pieter Van Banden Catherine De Bolle beantwoordt de vragen met plezier.
Catherine De Bolle, de nieuwe directeur van Europol en voormalig commissaris-generaal van de federale politie uit Ninove, heeft een bezoek gebracht aan radio Savooi in pop-up KAAi.

De organisatoren van de Savooifeesten hebben van vrijdagavond tot zaterdagavond 24 uur doorlopend radio gemaakt. Er werd uitgezonden vanuit pop-up KAAi, de vroegere kringwinkel 't Vierkant, waar er heel wat te beleven viel. Tijdens radio Savooi waren er op 97.7 FM onder meer interviews te horen met bekende Ninovieters. De interviews met Wesley Sonck en Kevin Van der Perren waren op voorhand opgenomen, maar Catherine De Bolle kwam tijdens de uitzending zelf langs voor een live-interview. "We hebben haar kunnen bereiken via gemeenschappelijke kennissen. We kozen ervoor om er geen ruchtbaarheid aan te geven, maar het is uiteraard zeer fijn dat ze heeft toegezegd", aldus Karolien Waegeman van de Savooifeesten. Radio Savooi kon op heel wat belangstelling rekenen en bleek een geslaagd nieuw initiatief.

Catherine De Bolle bij radio Savooi.
Pieter Van Banden Catherine De Bolle bij radio Savooi.
Radio Savooi kon Catherine De Bolle strikken voor een interview.
Pieter Van Banden Radio Savooi kon Catherine De Bolle strikken voor een interview.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.