278 voertuigen geflitst bij snelheidscontroles

Illustratiefoto
RV Illustratiefoto
De politie van Ninove heeft op 5 december een snelheidscontrole met onderschepping gehouden in Denderwindeke, Neigem, Appelterre-Eichem en Voorde. 

Er werden 1.938 voertuigen gecontroleerd, daarvan reden er 278 te snel. Bij de overtreders was ook een bestuurder die houder was van een verlopen voorlopig rijbewijs. Bovendien zaten in de wagen vijf kinderen die niet veilig waren vastgeklikt. Ook de technische keuring van het voertuig bleek sinds enkele maanden verlopen te zijn. Het voertuig werd door het parket in beslag genomen. 

Ook een voertuig met Poolse nummerplaat werd geflitst. De bestuurder bleek na interceptie al jaren in België te wonen. Ook zijn voertuig werd door het parket ingehouden tot het volledig in orde is. 

Verder werd ook nog een bestuurder betrapt die stuurde onder invloed van drugs. Een automobilist werd betrapt met de gsm in de hand. Een ander voertuig was niet ingeschreven. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.