Verpleegsters met elektrische step naar patiënt: “Nooit meer parkeerproblemen”

Charlynn en Fanny testen de elektrische steps al even uit
Thuisverpleging Sophie Lehoucq en team Charlynn en Fanny testen de elektrische steps al even uit
In de vakantieperiodes vinden de thuisverpleegsters van Sophie Lehoucq uit Nieuwpoort vaak moeilijk een parkeerplaats bij hun patiënt. Dat heeft Sophie origineel opgelost. Haar medewerkers rijden met de elektrische step naar hun klanten met het nodige materiaal in de rugzak.

“In de paas- en zomervakantie is het vaak zuchten om dicht bij het adres waar we moeten zijn een parkeerplaats te vinden”, legt Sophie Lehoucq uit. Al twaalf jaar runt ze een eigen thuisverplegingsdienst waar vier verpleegkundigen aan de slag zijn. “Het was medewerker Fanny die het idee lanceerde. Het is voor ons dé geschikte oplossing. We parkeren onze wagen buiten het commerciële centrum in Nieuwpoort-Bad, halen de elektrische step uit de koffer en rijden tot vlak bij de bestemming. Door de vele wegenwerken en het schrappen van de parkeerplaatsen voor paramedici is het steeds moeilijker om parking te vinden. Ook voor onze patiënten op de Zeedijk, waar geen wagens mogen rijden, en voor die op de campings is onze step een handig vervoermiddel. Bovendien beleven onze verpleegkundigen er plezier aan en kunnen ze extra genieten van de zon. We kochten er twee, goed voor een uitgave van 760 euro.”

De steps zijn gepersonaliseerd
Thuisverpleging Sophie Lehoucq en team De steps zijn gepersonaliseerd
Het team met Hannah, Melissa, Sophie, Fanny en Charlynn geven de elektrische step een dikke duim
Thuisverpleging Sophie Lehoucq en team Het team met Hannah, Melissa, Sophie, Fanny en Charlynn geven de elektrische step een dikke duim2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mieke Vanhove

    Super van een topteam xxx

  • Thibault Boelaert

    Super!!

Video