Valerie Verbeke opent Bloemerie in Langestraat

 Valerie Verbeke in haar zaak Bloemerie
Benny Proot Valerie Verbeke in haar zaak Bloemerie
In de Langestraat 93 in het hartje van de historische stadskern van Nieuwpoort heeft Valerie Verbeke (35) haar eigen zaak Bloemerie geopend. Haar specialiteit? Bloemen verwerken in de meest originele objecten.

“Al van toen ik vier jaar was, wist ik dat ik later bloemenmeisje wilde worden”, lacht Valerie. “Ik studeerde vier jaar tuinbouw en drie jaar bloemsierkunst aan het PTI in Kortrijk en studeerde af als fleuriste. Die job heb ik altijd al gedaan, maar ik vond de tijd rijp om een eigen zaak op te starten. Nieuwpoort leek me de geknipte stad. In het centrum vind je zoveel originele winkels en toffe eethuizen. Hier hoor ik gewoon thuis. De handelaars steunen elkaar ook, heel prettig om in die sfeer te kunnen beginnen. Ik werk graag met originele materialen. Moet je naar een opening van een koffiebar? Geef me een koffietas of melkkan en ik vul die bloemrijk op. Je kan zo creatief zijn met bloemen. Mensen mogen gerust zelf hun vaas meebrengen, als ik maar met de bloemen mag spelen. Vers geplukte bloemen in boeketjes zijn mijn specialiteit, maar bij elke gelegenheid past wel iets, dus kom zeker eens vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.” Bloemerie is dagelijks open van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18 uur behalve woensdag en zondagnamiddag.

Bloemerie is gelegen in de Langestraat
Benny Proot Bloemerie is gelegen in de LangestraatReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video