Opbrengst feest van de burgemeester gaat naar Natuurhuis De Paardenstal

Het feest van burgemeester Tom De Vries (Open Vld) is op zaterdag 2 september aan de vijfde editie toe. Dit jaar gaat de opbrengst naar Natuurpunt Rupelstreek, om het Natuurhuis De Paardenstal, aan de Boomsestraat, nog mooier, kindvriendelijker en educatiever in te richten. Zo zullen op het grasveld tussen De Paardenstal en de weg naar het natuurgebied Walenhoek enkele natuurspeeltuigen geplaatst worden.


"Mijn feest is geen liberaal partijfeest", benadrukt burgemeester De Vries. "Ik ben de burgemeester van alle Nielenaars." Omdat het de vijfde editie is, pakken de organisatoren uit met een extraatje en voorzien ze een aantal gastoptredens. Tania De Buyser, die eerder deze zomer al optrad tijdens de Muziekbijoekes en de Pleinfeesten, is hier ook van de partij. Goochelaar Guinelli, bekend van het eerste seizoen van 'Belgium's Got Talent', komt zijn goocheltrucs demonstreren.


Het feest van de burgemeester vindt plaats vanaf 20.30 uur in Den Tighel. Tickets kosten 5 euro in voorverkoop en zijn te verkrijgen in Den Tighel. (BCOR)