Lientje’s Coffee Break heropent aan station

Roel Selderslaghs van Lientje’s Coffee Break.
Laenen Roel Selderslaghs van Lientje’s Coffee Break.
Lientje’s Coffee Break is vandaag heropend op haar nieuwe locatie bij het station van Niel. Het koffiehuis heeft daar een ruimer pand ter beschikking en heeft haar gerechtenkaart uitgebreid. 

Lientje’s Coffee Break opende in maart vorig jaar de deuren in de Antwerpsestraat. Het koffiehuis groeide echter zo snel uit tot een succes dat er regelmatig klanten moesten worden geweigerd. Om dat probleem aan te pakken, werd geopteerd voor een verhuis. Meer bepaald naar het pand waarin vroeger D’A Statie zat, vlak bij het station van Niel.

“Toen we zagen dat dit pand ter beschikking stond, hebben we niet geaarzeld”, zegt Roel Selderslaghs. “Hier beschikken we over 42 zitplaatsen, terwijl dat er vroeger 28 waren. Bovendien hebben we vooraan nog de ruimte om een mooi zonneterras te zetten.”

Menukaart uitgebreid

Het vernieuwde koffiehuis grijpt meteen de gelegenheid aan om haar menukaart grondig uit te breiden. Zo kan je er voortaan niet alleen terecht voor een ontbijt of een lunch, maar ook voor een avondmaal. Op de kaart vind je onder meer witloof in de oven, kip provençale en verschillende seizoensgebonden suggesties.

Lientje’s Coffee Break is open van woensdag tot en met zondag van 9 en 21 uur.

Het koffiehuis zit voortaan in het pand waar vroeger D’A Statie zat.
Laenen Het koffiehuis zit voortaan in het pand waar vroeger D’A Statie zat.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.