N-VA schenkt 400 kilogram groenten en fruit aan De Kruk

N-VA Nazareth bij het fruit en de groenten.
rv N-VA Nazareth bij het fruit en de groenten.
N-VA Nazareth heeft op zaterdag 8 december 400 kilogram groenten en fruit geschonken aan vzw De Kruk. Deze vereniging deelt voedselpakketten uit aan mensen die het nodig hebben.

Vzw De Kruk doet jaarlijks begin december een oproep aan alle inwoners van Nazareth en omstreken om vers voedsel, conserven en verzorgingsproducten te schenken. De lokale N-VA-fractie bundelt de giften van de bestuursleden waarmee OCMW-raadslid Karien De Clercq en gemeenteraadslid Carla Verstraete naar de vroegmarkt gaan om verse groenten en vers fruit aan te kopen. “Zeker tijdens deze donkere dagen wil onze partij de organisatoren van deze voedselinzameling een hart onder de riem steken”, zegt Verstraete. “Al vijf jaar op een rij brengen wij wortelen, appelen, bananen, prei enzovoort. Hiermee willen we een voorbeeld zijn voor de mensen in de gemeente. Het zorgt voor een warmer Nazareth.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.