Proeven van muziek, woord en dans op Dag van de Academies

rv
De Academie voor Muziek, Woord en Dans (AMWD) zet volgende week zaterdag op de nationale Dag van de Academies haar deuren open waar geïnteresseerden van alle leeftijden kunnen deelnemen aan open lessen in muziek, woord en dans.

Kinderen van vijf jaar en volwassenen kunnen zaterdag 23 februari binnen en buiten lopen voor laagdrempelige lessen in de academie in de Eggestraat in Mortsel om kennis te maken met muziek, woord en dans. Bezoekers kunnen vanaf de zijlijn ook genieten van het Academisch Symfonieorkest en het Mortsels Artistiek dansproject. Creatievelingen vanaf 15 jaar kunnen zich dan weer smijten in de nieuw opgerichte opleidingen kleinkunst, folk, rap en slam-poetry.

“Wij hopen jou te mogen ontvangen tussen 10u00 en 11u30”, klinkt het bij de organisatie. “Dan verwachten we een bruisende academie. In de namiddag wordt het rustiger en wordt er hard gewerkt in de workshops.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.