Steun op sociale media voor ouderraad bedreigde gemeenteschool Okido

Op de Facebookpagina van de Gemeentelijke Basisschool Klavertje Vier Moorslede wordt opgeroepen dit op je profielfoto te plaatsen.
Facebook Op de Facebookpagina van de Gemeentelijke Basisschool Klavertje Vier Moorslede wordt opgeroepen dit op je profielfoto te plaatsen.

Wat met gemeenteschool Okido? Het gemeentebestuur van Staden heeft momenteel geen commentaar, maar eind vorige week liet het oudercomité weten dat de sluiting van de school zo goed als zeker is. Maar de ouders zijn niet van plan dit zomaar te laten gebeuren. Ze lieten vrijdag al weten na te denken over een protestmars. Tijdens het weekend werd bovendien een eerste steunactie gelanceerd op sociale media. Op de Facebookpagina van de Gemeentelijke Basisschool Klavertje Vier Moorslede werd de oproep gelanceerd om een kader op je profielfoto te zetten met de slogan ‘Okido blijft open’. Ondertussen betuigden ook de ouderraad van gemeenteschool Barthel in Rekkem en ’t Bikschooltje in Bikschote hun steun. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.