Herstellingswerken aan fietspaden duren langer dan gepland

Vanderveken
De herstellingswerken aan de toeristische fietspaden Bergeyksedijk en Lommelseweg in Mol duren langer dan verwacht. De werken zullen pas eind mei afgerond zijn.

“Tijdens de uitvoering van de werken bleek dat er meer betonplaten beschadigd waren. Ook deze extra betonplaten moeten nu hersteld worden”, zegt schepen voor Openbare Werken André Verbeke.

Het gaat om druk gebruikte betonnen fietspaden langs onverharde landbouwwegen. “Het betonnen wegdek van de fietspaden vertoont op talrijke plaatsen scheuren en putten. Tijdens de werkzaamheden raden we fietsers af om deze fietspaden te gebruiken. Wie toch door wilt, stapt best af ter hoogte van de verschillende werfzones”, vervolgt Verbeke.

De werken worden wellicht eind mei afgerond, maar de voortgang van de werken is sterk afhankelijk van het weer.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • HENDRIK WECKSELER

    Net als de voetpaden op de Rozenberg aan de ene kant volledig gedaan aan de andere kant ter hoogte van het spoor niks hersteld mooi zicht links nieuw rechts oud verzakt en versleten ik en de andere mensen die aan de slechte kant wonen betalen toch ook gemeentetaxen of niet

Video