Donk organiseert spelnamiddagen voor warmere buurt

Een spelnamiddag in Donk
Gemeente Mol Een spelnamiddag in Donk
Buurtbewoners van Mol-Donk hebben al voor de vierde keer een spelnamiddag georganiseerd voor kinderen uit de buurt. De kinderen en hun ouders reageren enthousiast op dit initiatief. 

“Enkele buurtbewoners van Donk sloegen de handen in elkaar om speelnamiddagen te organiseren voor de kinderen uit de buurt. Ouders en grootouders zijn welkom om de kinderen te vergezellen en er samen een fijne namiddag van te maken”, zegt schepen voor Samenlevingsopbouw Lieve Heurckmans.

De speelnamiddagen gaan door in de scoutslokalen en het gemeenschapshuis van Donk. Ze lokten telkens zo’n twintig kinderen tussen 1 en 10 jaar. “Het initiatief wordt warm onthaald door de buurt. Het geeft de bewoners de kans om elkaar op een informele manier beter te leren kennen. De dienst samenlevingsopbouw zorgt voor de nodige ondersteuning van de vrijwilligers”, aldus nog Heurckmans.

Een spelnamiddag in Donk
Gemeente Mol Een spelnamiddag in Donk
Een spelnamiddag in Donk
Gemeente Mol Een spelnamiddag in Donk
Een spelnamiddag in Donk
Gemeente Mol Een spelnamiddag in Donk2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Demet Akdag

    Super leuke! Iniatief wel jammer, dat de hoofdpersoon niet word benoemd die dit project heeft gepubliceerd bij de gemeenteraad. Tot nog vele activiteiten met de wijkkinderen.

  • Nadia Slootmaekers

    Superleuk initiatief! Hopelijk worden de activiteiten uitgebreid en kan er meer man- of vrouwkracht worden aangenomen om dit verder op poten te zetten.