VIDEO: Paul Bruna scoort met single ‘Zing, lach en leef!’ en wordt één van de gezichten van
‘30 dagen zonder klagen’

Gudrun Steen
Schlagerzanger Paul Bruna heeft nog maar pas zijn nieuwe clip en single uit, en die wordt al meteen opgepikt door de nationale campagne ‘30 dagen zonder klagen’. Bruna is zo één van de twaalf officiële supporters van de actie.

De titel van Paul Bruna’s nieuwste release vat zowat alles samen: ‘Zing, lach en leef!’. De tekst is aanstekelijk, maar de clip zeker ook. Daarin zien we hoe de zanger volop geniet van een vrije dag, door te gaan bowlen of te karten. De video is ook de trekkers van de nationale campagne ‘30 dagen zonder klagen’ niet ontgaan, waarop ze prompt werd overgenomen op hun Facebookpagina en bijhorende website ‘Kies positief’. Paul Bruna is dan ook één van de twaalf supporters van de campagne, naast onder meer ministers Maggie De Block en Alexander De Croo, Eva Daeleman, Bill Barberis en Sabine de Vos. ‘30 dagen zonder klagen’ kent een enorm succes met meer dan 27.000 volgers op Facebook. 

“Luisteraars gelukkig maken”

“Isabelle Gonnissen, een van de initiatiefnemers van de actie en auteur van het boek Kies Positief, vond dat het nummer perfect past in hun opzet”, zegt Paul Bruna. “De actie kende al heel wat weerklank en voor mij is dit uiteraard een enorme opsteker en publiciteit voor m’n nieuwe single. Dat was meteen al te zien aan het aantal views op YouTube. De tekst voor het nummer schreef ik zelf. Los van de hele actie wilde ik een echt positief nummer brengen: een liedje waar iedereen blij van wordt. Ik ben uiteraard vereerd dat het nummer opgenomen is door de initiatiefnemers van de actie en laat zeker niet na om ook op mijn beurt deze actie als ‘supporter’ te promoten tijdens optredens.” De single ‘Zing, lach en leef!’ kan je onder meer downloaden op iTunes. Meer info: http://www.kiespositief.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video