Installatievergadering nieuwe gemeenteraad in De Stille Meers

De installatievergadering van de nieuwe Middelkerkse gemeenteraad vindt plaats op donderdag 3 januari.
In tegenstelling tot vroeger wordt de installatievergadering niet in het historische gemeentehuis gehouden.
Paul Bruneel In tegenstelling tot vroeger wordt de installatievergadering niet in het historische gemeentehuis gehouden.

Dit gebeurt niet zoals steeds in de raadzaal van het gemeentehuis maar in de zaal De Stille Meers in de Sluisvaartstraat 19 in Middelkerke. Jean-Marie Dedecker die de nieuwe burgemeester van Middelkerke wordt legt op 31 december de eed af bij de gouverneur. Huidig burgemeester Janna Rommel-Opstaele en eerste schepen Michel Landuyt, beide open VLD) verzaken en zullen niet meer zetelen in de Middelkerkse gemeenteraad. Eerste schepen wordt Tom Dedecker, tweede schepen Henk Dierendonck, derde schepen Natacha Lejaeghere en vierde schepen Eddy Van Muysewinkel. Voorzitter van het bijzonder comité van de sociale dienst en tevens lid van het college van burgemeester en schepen wordt Dirk Gilliaert (CD&V). Tom Dedecker wordt ook voorzitter van de gemeenteraad.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.