Inbraak in Lombardsijde en poging in Westende

Stockfoto inbraak.
shutterstock Stockfoto inbraak.
In de Zuidstraat in Lombardsijde hebben de bewoners van een huis dinsdagmorgen een inbraak vastgesteld. Ook in de Germain Zielensstraat in Westende probeerden dieven binnen te breken, maar dat mislukte.  

De inbrekers sloegen wellicht ‘s nachts toe. Volgens de politie van Middelkerke werden in de woning in de Zuidstraat enkele kostbaarheden gestolen. De politie deed de nodige vaststellingen en stuurde het labo ter plaatse voor een sporenonderzoek.  Er was wat later nog een tweede melding, namelijk in de Germain Zielensstraat in Westende. Daar bleef het enkel bij een poging. Volgens commissaris Stijn Popeye worden beide feiten onderzocht en worden inbraken nauwlettend opgevolgd door de recherche. “Maar in het belang van het onderzoek kunnen we voorlopig geen verdere informatie geven”, aldus Popeye. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rudy van Elverdinghe

    Inbraak in de zuidstraat niet snachts wel overdag was bij mijn ouders. Mijn pa geeft de inbreker betrapt toen hij thuiskwam.