Auto over de kop in Zeelaan: oude takelwagen heeft moeite om auto van tramsporen te halen

Op de Zeelaan in Lombardsijde is zondagavond rond 20 uur een bestuurder met zijn wagen over de kop gegaan. De bestuurder, een 31-jarige man uit Nieuwpoort, liep lichte verwondingen op.

Volgens commissaris Stijn Popeye reed het voertuig van de Koninklijke Baan en richting de Lombardsijdelaan. “De omstandigheden zijn niet geheel duidelijk. De bestuurder week uit en kwam met zijn wielen op de verhoogde trambedding terecht. De auto begon te tollen en ging over de kop. De auto kwam tot stilstand op te tramsporen”, zegt commissaris Popeye. De hulpdiensten werden opgeroepen. Het slachtoffer had last van hoofd- en nekpijn maar liep geen zware verwondingen op. Zijn Hyundai is wel ernstig beschadigd.

De politie liet een takeldienst ter plaatse komen om het voertuig van de tramsporen te halen. Een oude takelwagen verscheen op het toneel en had heel wat moeite om de auto er weg te slepen.

De auto kwam tot stilstand op de tramsporen in de Zeelaan in Lombardsijde.
BBO De auto kwam tot stilstand op de tramsporen in de Zeelaan in Lombardsijde.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.