Auto belandt in weiland en sleurt boompje mee

De auto reed op de Torhoutsesteenweg in Leffinge, ramde een boompje en sleurde het mee tot in een weiland. Er vielen geen gewonden.
Bart Boterman De auto reed op de Torhoutsesteenweg in Leffinge, ramde een boompje en sleurde het mee tot in een weiland. Er vielen geen gewonden.
Langs Torhoutsesteenweg op de grens van Leffinge en Oostende is afgelopen namiddag rond 15.30 uur een wagen in een weiland beland nadat die eerst een boompje ramde. De vier inzittenden bleven ongedeerd. 

Het incident gebeurde aan de overkant van selfcarwash CGS. De bestuurder verklaarde bij de politie dat hij uitweek voor een steen op de weg. Hij week echter te veel uit, ramde een een boompje en sleurde het mee tot in een weiland. De klap was niet min, want de auto raakte stevig beschadigd. Volgens de lokale politie Middelkerke bleven alle inzittenden ongedeerd. De wagen werd getakeld. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.