Bloedspoor van school tot voordeur appartement verraadt inbreker uit Merksem

De inbreker brak de Sint-Lutgardisschool binnen en haalde de hele benedenverdieping overhoop.
Google Maps De inbreker brak de Sint-Lutgardisschool binnen en haalde de hele benedenverdieping overhoop.
Afgelopen nacht iets na 2 uur ging het inbraakalarm af van de Sint-Lutgardisschool in de Du Chastellei in Merksem (Antwerpen). Enkele patrouilles die ter plaatse gingen, stelden vast dat er werd ingebroken en heel de benedenverdieping van het gebouw overhoop werd gehaald. 

Aan de achterzijde had de inbreker een groot raam verbrijzeld, waarbij hij zich duidelijk had verwond, gezien de veelvuldige bloedsporen. Ook op straat werd bloed aangetroffen. Het bloedspoor leidde naar een appartementsgebouw, niet ver van de school. Er werd een huiszoeking op heterdaad uitgevoerd in het appartement tot waar het bloedspoor liep. 

In de woning werd een man aangetroffen die hevig bloedde uit een wonde aan zijn rechterarm. Na de eerste zorgen door het ambulanceteam werd hij naar het Jan Palfijnziekenhuis gebracht. Na verzorging werd hij naar het politiekantoor gebracht voor verder onderzoek. De 30-jarige verdachte uit Merksem werd vandaag voorgeleid.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Baeyens

    Hij had geen broodkruimels meegebracht, vandaar ...

  • Yves Van Rossem

    Waarschijnlijk was deze man op zoek naar z'n eindejaarsrapport van vorig schooljaar ... Hopelijk komt het snel goed met zijn arm en kan hij gewoon van start gaan tesamen met de andere leerlingen.