VIDEO: Afrit E40 ligt bezaaid met flessen water

Honderden bakken water lagen verspreid over het wegdek.
Gino Temmerman Honderden bakken water lagen verspreid over het wegdek.
Op de E40 richting Gent was er dinsdagnamiddag en -avond flink wat hinder ter hoogte van de afrit Merelbeke. Die werd immers afgesloten nadat een vrachtwagen er liters en liters water verloor.

De afrit werd bijna twee uur lang volledig afgesloten nadat een vrachtwagen er omstreeks 17 uur zijn lading verloren had. Het ging om honderden plastic bakken, gevuld met glazen flessen waarvan er heel wat sneuvelden. Vermoedelijk heeft de chauffeur de scherpe bocht richting R4 te snel genomen, waardoor zijn lading aan het schuiven ging. Het ongeval veroorzaakte veel hinder, ook al omdat het in volle avondspits gebeurde. Rond 18.30 uur was de afrit opnieuw open.

Honderden bakken water lagen verspreid over het wegdek.
Gino Temmerman Honderden bakken water lagen verspreid over het wegdek.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Renaat Moerman

    Het kon erger : het is maar water, geen Duvel.

  • Patrice Eldeweys

    De chauffeur zal wel enige uitleg moeten geven over de waarom zijn lading niet gezekerd was. Alè , in zovere ie het kan uiteraard ! Iets uitleggen waar je geen brood van gegeten hebt valt wel moeilijk, doch niet onmogelijk, hè ! Zie maar naar Brussel , in welke bochten ze zich wringen om toch maar naar de zon te mogen vliegen !