Els Sys is nieuwe voorzitster N-VA Merelbeke

Els Sys is nieuwe voorzitster N-VA Merelbeke.
Didier Verbaere Els Sys is nieuwe voorzitster N-VA Merelbeke.

Els Sys is verkozen als nieuwe voorzitster van N-VA Merelbeke. Ook twaalf kandidaat-bestuursleden werden verkozen. Luc Depreitere, Ann Depuydt, Ivan Eeckhout, Vince Leeman, Alina Pelin, Sabrina Schollaert, Jeanine Van Belle, Sven Van Damme, Patrick Van Damme, Joris Van De Vyver, Dany Van Leeuw en Hans Zonnekeyn vormen voortaan het nieuwe bestuur. Aangevuld met de 5 mandatarissen die automatisch lid zijn van het bestuur. Dat zijn Rik De Vis, John De Vlaminck, Guido Mortier, Els Sys en Rosine Van Gysegem. 

Ivan Eeckhout werd verkozen tot ondervoorzitter, Els Sys tot voorzitter. De voormalige directrice van basisschool Gilko werd vorig jaar stafmedewerker op de studiedienst van het OVSG (Onderwijskoepel Vlaamse Steden en Gemeenten) en stapte in de gemeentepolitiek. Ze kreeg in oktober de tweede plaats op de lijst. Ze wil nu vooral een sterke inhoudelijke oppositie voeren in Merelbeke en nieuwe leden werven. Zelf zetelt ze in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.