School organiseert opendeurdag met oldtimermeeting en optreden

School organiseert opendeurdag met oldtimermeeting en optreden
Alexander Haezebrouck School organiseert opendeurdag met oldtimermeeting en optreden
De Futuraschool op het Vander Merschplein in Menen organiseert zaterdag een opendeurdag. “We koppelen daar een oldtimermeeting en een optreden aan”, zegt Kevin Dekyen van de Futuraschool. 

Komende zaterdag gooit de Futuraschool op het Vander Merschplein in Menen haar deuren open voor de opendeurdag, maar er staat veel meer te gebeuren. “Ter hoogte van de ingang organiseren we een oldtimermeeting, een initiatief van onze werkman Nicolas Minne”, zegt Kevin Dekyen van de Futuraschool. “Daarnaast zullen onze leerlingen iedereen door de school loodsen. De bezoekers zullen onze leerlingen en leerkrachten live aan het werk zien tijdens een workshop wiskunde, Engels, Latijn… Onze leerlingen eventmanagement stellen hun minionderneming voor en via de nieuwe module journalistiek brengen enkele leerlingen ook de hele dag verslag uit van de opendeurdag op onze Facebookpagina. Tot slot is er ook nog een optreden van de MG’s Brothers.” De opendeurdag gaat nu zaterdag door van 10 tot 12 uur.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lex Einhaus

    Wij prpberen vauit LIMBUG te komen!

  • Lex Einhaus

    Ik ben van Zonhoven Limburg ik probeer te komen!