Rekkemnaren eisen bankautomaat in dorpskern

De inwoners willen weer een geldautomaat in de dorpskern
Maxime Petit De inwoners willen weer een geldautomaat in de dorpskern
Er loopt sinds begin deze maand een online petitie voor minstens één geldautomaat in het dorp. Sinds BNP Paribas Fortis eind vorig jaar de deuren sloot en de laatste geldautomaat verdween in Rekkem, moeten de bewoners naar Lauwe of Menen om geld af te halen.

Geert Vanneste uit Rekkem is de bezieler van de petitie. “Het kan toch niet dat we in het dorp geen geld meer uit de muur kunnen halen? Dat brengt heel wat ongemakken met zich mee voor alle Rekkemnaren. We verwachten dat het stadsbestuur ingrijpt en dat er weer een toegankelijke dienstverlening is van de bank.”

Signaal geven

De online petitie -die tot eind deze maand loopt- kent nog geen overweldigend succes. In een kleine twee weken tijd hebben ruim 200 bezorgde inwoners hun digitale handtekening gezet. Een mogelijke verklaring is dat mensen na het invullen van hun gegevens op de petitie de bevestigingsmail niet lazen. Daarin staat een link die moet aangeklikt worden vooraleer de handtekening geregistreerd wordt. Het mailtje kan in de ongewenste berichten terechtgekomen zijn. Ze roept de bewoners ook op om zaterdagmiddag om 12 uur te verzamelen aan het dorpshuis om een duidelijk signaal te geven. “We moeten onze stem laten horen en we hopen op zoveel mogelijk aanwezigen.” De petitie ondertekenen kan via onderstaande link:

http://petitie.be/petitie/minstens-een-geldautomaat-in-rekkem?fbclid=IwAR1UwJGPiMHp8p38AMikDVxl3AbIfoMZdtZzRuuvJlZY9lDnM8CoYMYesb0
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Patrick vincke

    Zou men niet beter petitielijsten in de winkels leggen niet iedere oudere kan met een PC of tablet werken al vindt ik het wel een heel goed initiatief waarvoor dank

  • Johnny Dujardin

    Grooooot gelijk