Twee inwoners ontvangen Certificaat Inbraak Veilig

Preventie-verantwoordelijke Jos Delarbre overhandigde de certificaten namens de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout.
Peter Vanderveken Preventie-verantwoordelijke Jos Delarbre overhandigde de certificaten namens de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout.
Cisse Mensch en Nicolas Mesmaekers, twee inwoners van Meerhout, ontvingen beiden het Certificaat Inbraak Veilig uit handen van burgemeester Nele Geudens (CD) en Jos Delarbre, preventie-verantwoordelijke binnen de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout. 

Cisse en Nikolas kregen dat certificaat omdat ze recent een gratis inbraakpreventief-adviesvroegen en alle geadviseerde maatregelen goed uitgevoerd hebben. Burgemeester Geudens: “Met dit certificaat laten Cisse en Nicolas zien dat hun woning een goede basisbeveiliging heeft en zorgen ze ervoor dat inbrekers meer tijd nodig zullen hebben als ze bij hen willen inbreken. Hierdoor verhoogt de kans aanzienlijk dat zij hun poging stoppen.”

Beiden ontvingen ook een sticker en een plaatje dat ze aan hun woning kunnen bevestigen. “Dit zet hopelijk ook mijn buren aan om hetzelfde te doen”, aldus Nicolas. 

De teller van de uitgereikte Certificaten Inbraak Veilig staat in de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout op 27. Op de website www.certificaatinbraakveilig.be staat alle nuttige info omtrent het Certificaat Inbraak Veilig.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.