Joggen voor beginners en gevorderden

Wie op een vlotte manier wil leren joggen, kan op maandag 18 maart beginnen aan een loopprogramma, georganiseerd door KWB Centrum, gemeentebestuur en sportraad. 

De groepssessies vinden plaats op maandag van 19 tot 20 uur op de atletiekpiste van het gemeentelijk sportcentrum in de Sportlaan. De deelnameprijs bedraagt 10 euro. Inschrijven kan tot en met 10 maart via www.kwbmeerhoutcentrum.be. 

De inschrijving is definitief na overschrijving van 10 euro op het rekeningnummer BE65833347787096 met vermelding “Joggen 2019", met de naam van de deelnemer.

Gedurende 10 weken wordt er stelselmatig gewerkt aan de fysieke conditie aan de hand van een opbouwend loopprogramma onder begeleiding van ervaren looptrainers. Beginners kunnen na tien wekken vlot 5 kilometer afleggen. Gevorderde lopers vormen een aparte groep en kunnen kiezen voor 8 of 12 kilometer.

Info: Roger Verheyen (KWB), tel. 0497/41.41.54 of via www.kwbweerhoutcentrum.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.