Politie pakt verdacht viertal op

Tim Van der Zeypen
De lokale politiezone Mechelen-Willebroek heeft vier mannen opgepakt. Ze worden verdacht van winkeldiefstallen.

“Omstreeks 14 uur merkten we een voertuig met Poolse nummerplaten op”, vertelt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande. De politie ging over tot observaties en zag hoe twee inzittenden het voertuig verlieten. Dat gebeurde volgens de politie zowel in de Nekkerspoelstraat als in de Boerenkrijgstraat. “Even later gingen we over tot de arrestatie”, legt de politiewoordvoerder verder uit. “De vier hadden een onsamenhangend verhaal voor hun aanwezigheid in de regio. Hierop werd beslist om de mannen mee te nemen naar het politiekantoor.”

Winkeldiefstallen

Het gaat om mannen tussen 22 en 42 jaar oud uit Georgië. De bestuurder van het voertuig is bij de politiediensten gekend voor eerder gepleegde feiten. In hun voertuig werden er ook goederen aangetroffen, die mogelijk gestolen waren. “Het ging om drank, voedingswaren en toiletartikelen. De spullen werden in beslag genomen.” Na hun verhoor in het politiekantoor werden de vier ter beschikking gesteld van het parket. Ook de Dienst Vreemdelingenzaken in Brussel werd ingelicht. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Erik Van Aken

    Goed gewerkt

Video