Nieuw op Warm Welkom Weekend: de rijdende catwalk

Mechelen Meemaken organiseert van 13 tot en met 15 oktober een nieuwe editie van het Warm Welkom Weekend. Blikvanger van het shoppingweekend wordt een rijdende catwalk.

Tijdens het Warm Welkom Weekend stellen de handelaars traditiegetrouw hun nieuwe collecties voor bij een verwennerij als een hapje en een drankje. Voorgaande jaren gebeurde dat met catwalks die her in de stad plaatsvonden. Zij worden nu gebundeld op een rijdende catwalk die zondagnamiddag de winkelstraten zal aandoen. Een VIP-bus, waarop genodigden en minder mobiele bezoekers kunnen plaatsnemen om de show met een drankje vanop de eerste rij mee te maken, volgt de truck op de voet.


De randanimatie komt in het shoppingweekend trouwens van keukenpercussie Van Slag, het feeërieke violistenduo Sara Toestra en het Mechelse collectief 'Studio Belle Epoque'. Ook staan verschillende workshops als 'Marokkaans koken' en 'vilten hoeden maken' op het programma. Tijdens het weekend gaat ook de vernieuwde Désiré Boucherystraat weer open. (WVK)