Nieuw Fan Park op komst, maar nog onduidelijk waar

Wie op groot scherm wil zien hoe de Rode Duivels het er vanaf brengen op het WK in Rusland, zal opnieuw terecht kunnen in een Mechels Fan Park. De locatie staat nog niet vast.


De Rawberry Group organiseerde vorig jaar voor het eerst een Fan Park op de grindparking nabij De Nekker. Nu het volledig vaststaat dat de Rode Duivels naar het tornooi mogen, kan de Mechelse organisator, bekend van onder meer aperitiefevenement Aper'eau, concreet werk maken van een opvolger. "Vorig jaar hadden we veel regen en dan bleek de grindparking niet zo geschikt. Dan is een betonnen ondergrond en een mogelijke overdekking handiger", zegt Roeland Tordoir. Voor de wedstrijden vorige zomer kwamen telkens 3.000 à 4.000 bezoekers opdagen. "We hopen met het WK meer mensen te bereiken om het betaalbaar te houden. Dit is een gratis evenement, dus moeten we alles halen uit drankverkoop en sponsoring."


De locatie mag dan wijzigen, het concept blijft wel behouden. Bezoekers mogen kinderanimatie en deejays verwachten. Bijzondere aandacht gaat opnieuw naar de vrouwelijke bezoekers. (WVK)