Mechelse horeca slaat handen in elkaar voor Café Ambiance: “De sterren staan gunstig”

Een beeld van de vorige editie van Café Ambiance.
Marc Aerts Een beeld van de vorige editie van Café Ambiance.

Een tiental Mechelse horecazaken maakt dit weekend van de Vismarkt een groot openluchtcafé. “De sterren staan gunstig voor de meest geslaagde editie ooit”, lacht Raf Pauwels van Bar Popular.

Niet alleen de horeca van de Vismarkt zal vertegenwoordigd zijn op Café Ambiance, ook De Prof, Boesjkammeree, Makadam en Kuub doen mee. “Alleen al omwille van de sfeer onder de caféhouders is Café Ambiance erg leuk voor ons om te doen. Wij zien mekaar niet zo heel vaak, dit weekend staan we samen”, zegt Raf Pauwels. De deelnemers moeten het vooral voor sfeer en gezelligheid doen volgens hem, en niet voor het geld. Café Ambiance ondervindt dan ook concurrentie van de winterprogrammatie van mmMechelen Feest. De vierde editie werd wél geïntegreerd in de kerstmarkt, die nog loopt op de Haverwerf, de Van Beethovenstraat en de Korenmarkt. De cafébazen hopen meer geluk te hebben met het weer dan hun collega’s van Café Culinair eerder deze maand, toen het veel regende. “Maar de sterren staan gunstig om er een geslaagd eindejaarsweekend van te maken!”

Café Ambiance vindt vrijdag plaats van 18 tot 23 uur, zaterdag van 11 tot 23 uur en zondag van 11 tot 20 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.