Mechelen MeeMaken maakt feest van eindejaarsshoppen

Mechelen MeeMaken brengt de winkelstraten in feeststemming.
Mechelen MeeMaken Mechelen MeeMaken brengt de winkelstraten in feeststemming.
Mechelen MeeMaken maakt zich op om van de eindejaarsperiode een feest te maken voor kerstshoppers. Op het programma staan onder meer vier koopzondagen en voor 12.500 euro aan prijzen.

Shoppers zijn ook welkom op zondag, op 16, 26 en 30 december en 6 januari telkens van 13 tot 18 uur. De drie laatste weekends van het jaar mag je in de winkelstraten ook animatie verwachten, zoals zingende kerstmannen, rijzige sneeuwfiguren of een ritje in de Winter Wonderslee. Onder wie tot en met 6 december in Mechelen shopt, verloten de handelaars voor meer dan 12.500 euro aan prijzen, onder meer 50 Mechelse Monopolyspellen en 1.000 Mechelenbons. Tot slot slaan handelaarsvereniging Mechelen MeeMaken vzw en TableTableau dit jaar de handen in elkaar om zeven leegstaande panden aan te kleden in het thema ‘Dreaming of a White Christmas’. Denk aan witte kerstcadeautjes, kerstballen of -bomen en een sneeuwlandschap met slede.

“Shoppen in Mechelen is ontspanning en beleven. Met de verruimde parkeercapaciteit van de stationsparking, de Tinel- en de Bruulparking kan men steeds vlot een plaatsje vinden”, stelt schepen van Economie Katleen Den Roover (N-VA). Dankzij De Lijn reis je met het shoppingbiljet voor slechts 1 euro heen en terug vanuit Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Bonheiden, Boortmeerbeek, Zemst, Willebroek, Kapelle-op-den-Bos, Rumst, Duffel en Boom. De Shopping Shuttle krijgt het gezelschap van een fietstaxi en watertaxi.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.