Ga naar de mobiele website
^ Top

Gezocht: festivalwei voor trouw

KOPPEL DAT FEEST IN ROCK WERCHTER-STIJL WIL, PLAATST ONLINE ZOEKERTJE

Kaat en Wouter zijn nog altijd op zoek naar de locatie van hun dromen.
Marc Aerts Kaat en Wouter zijn nog altijd op zoek naar de locatie van hun dromen.
"Wie wil ons een festivalweide ter beschikking stellen voor onze trouw?" Dat is in het kort de vraag van een opvallend zoekertje op 2dehands.be. Kaat Vanheyste (29) en Wouter Dergent (29) uit Walem hopen op de gouden tip voor hun droomhuwelijk, dat werd geïnitieerd tijdens Rock Werchter.

"Wij zijn Kaat en Wouter en we trouwen op 9 september 2017. Aangezien we sinds Rock Werchter 2006 samen zijn en het festival een rode draad in ons leven is, zouden we graag een mini-festivalletje organiseren. Daarom zoeken we sympathieke mensen die hun schuur of weide in de omgeving van Mechelen aan ons willen verhuren. Er komt een groepje wat sfeermuziek spelen en nadien gaat een van onze vrienden leuke oldies spelen. Mocht u een terrein ter beschikking hebben en u ons zou willen helpen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Over de prijs kan altijd gepraat worden. We zullen u voor altijd dankbaar zijn."


Zo luidt het opvallende zoekertje volledig. Het is intussen ruim twee weken oud. Ze kregen verschillende reacties, maar de locatie van hun dromen vonden ze nog niet. "En we moeten ze echt wel vinden, want een plan B hebben we niet", zegt Kaat. De medewerkster van lunchrestaurant Stassart 11 werd tijdens Rock Werchter vorig jaar ten huwelijk gevraagd door haar vriend, werkzaam in Huis Windels. "Ik wist dat ik het zou vragen, maar had niet echt een plan. Uiteindelijk ben ik op de knieën gegaan op de dansvloer tijdens de set van Paul Kalkbrenner. Iedereen keek naar ons, begon te applaudisseren. Enorm plezant om even midden in de aandacht te staan", lacht Wouter.

Kleutertijd

Uiteraard zei ze 'ja'. "Alle vrienden wisten dat het zou gebeuren, behalve ik. Hij had zenuwachtig als hij was zijn mond niet kunnen houden", blikt Kaat terug. Helemaal als een verrassing kwam dé vraag nu ook weer niet. Hun romance startte immers precies tien jaar eerder op hetzelfde festival, al kennen ze elkaar al als kleuter dankzij hun mama's, die samen gingen zwemmen. "We houden hoegenaamd niet van een klassieke trouw, in een zaal met catering, waar je gedwongen bent om de ganse avond aan tafel te zitten met dezelfde mensen en een sluitingsuur hebt. Wij willen een los trouwfeest voor een man of 200, waar iedereen casual naartoe kan komen. Met een concert van Pardon Service, varken aan het spit en een sigaren- en whiskybar." Aanvankelijk dachten ze aan 'In De Serres' op de Leuvensesteenweg in Hever als locatie, maar dat ziet het gemeentebestuur niet zitten. Wie het koppel wil helpen, kan contact opnemen via vanheyste.k@gmail.com.Meld een bug