Duffel maakt zich op voor eerste speeldag in nieuwe reeks

EERSTE LANDELIJKE

Na de promotie vorig seizoen maakt Duffel zich op voor zijn eerste seizoen in eerste landelijke. Het team van coach Didier Ghewy versterkte zich met Sebastiaan Apers (Zuiderkempen), Benjamin Saeys (NBA) en Yannis Van de Velde (Guco Lier B). Met een verplaatsing naar Ronse-Kluisbergen krijgen ze een ploeg tegen die toch een gevestigde waarde is in de landelijke reeksen.


"Ik heb Ronse zelf niet gezien, maar we gaan van onze eigen sterkte uit", vertelt Didier Ghewy. "We hebben er een oerdegelijke voorbereiding opzitten met enkele uitstekende resultaten. Onze voornaamste doelsteliing is ons zo vlug mogelijk veilig spelen, maar we willen ook bewijzen dat we een plaats in de reeks waard zijn. Zowel de ploeg als mezelf zakken met veel vertrouwen naar Ronse af."


Onze andere vertegenwoordiger uit de regio is het tweede team van Kangoeroes Willebroek. Het team van coach Pieter De Groof neemt het thuis op tegen Aalstar B. Bedoeling is nog steeds de spelers klaar te stomen om eventueel de overstap te kunnen maken naar het eerste team. (HDKB)