Atletiekclub RAM palmt De Nekker in voor
PK Veldlopen

De deelnemertjes trokken zich weinig aan van het drassige veld.
Marc Aerts De deelnemertjes trokken zich weinig aan van het drassige veld.
De Mechelse atletiekclub RAM palmde zondag het provinciaal domein De Nekker in voor het Provinciaal Kampioenschap Veldlopen.

“In totaal mochten we meer dan 800 sportievelingen verwelkomen, die hun kunnen toonden in verschillende reeksen. In de voormiddag waren de jongens en meisjes aan de beurt, zij liepen per geboortejaar in totaal 12 kampioenschappen. Daarna volgden de Antwerpse G-atleten en liepen de dames en heren hun 13 kampioenschappen”, somt Jasper Jacobs van atletiekclub RAM op.

“Het parcours was hetzelfde als dat van de jaarlijkse Grote Prijs Veldlopen van Mechelen, en het werd door onze deelnemers gesmaakt. Het weer zorgde ervoor dat het een echte veldloop geworden is. Voor de toeschouwers was het spijtig genoeg minder leuk om in de regen de wedstrijd te volgen. Maar uiteindelijk is alles vlekkeloos verlopen, mede dankzij de enorme inzet van onze tientallen RAM-vrijwilligers.”

De lopers vertrekken vol goede moed aan de start.
Marc Aerts De lopers vertrekken vol goede moed aan de start.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.