50-plussers kunnen niet dansen? Dat had je gedacht!

De deejay deed de dansvloer vollopen.
Marc Aerts De deejay deed de dansvloer vollopen.
In Kasteel Tivoli vond zaterdagavond de eerste editie plaats van Studio 50More, een evenement op maat van actieve 50-plussers georganiseerd door het nieuwe PineAppleZZ. Meer dan honderd gasten genoten er van lekker eten en een dansfeest met muziek van hun jeugdjaren. 

“Actieve 50-plussers gaan graag lekker tafelen met vrienden, maar blijven toch wat op hun honger zitten als het gaat om dansfeesten”, weet organisatrice Michèle Roggemans. Bij aanvang was zowat de helft van het aantal beschikbare tickets verkocht. “Vooral omwille van de vakantie en omdat het natuurlijk maar een eerste editie is. Maar we zijn tevreden.” De deelnemers konden overigens niet alleen dansen, in een rustigere lounge boven konden ze ook bijpraten. Op 30 maart volgt een tweede editie, ook in Kasteel Tivoli, dat een vaste Studio 50More-locatie wordt. Een derde editie zal plaatsvinden in het Sint-Michielskasteel in Sint-Katelijne-Waver (nog geen datum). Meer info op www.studio50more.com.

Marc Aerts
Marc Aerts
Marc Aerts1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Shakira moessa

    Leuk