GBS De Horizon pakt uit met nieuw logo

Het nieuwe logo.
Foto RV Het nieuwe logo.

Op de eerste schooldag verschenen vandaag niet alleen nieuwe gezichten, maar ook een nieuw logo voor gemeentelijke basisschool De Horizon.


Na meer dan twintig jaar neemt de Malse school afscheid van haar vertrouwde logo. De school beschouwde de start van het nieuwe jaar meteen als een uitgelezen moment om uit te pakken met dat nieuwe logo: een vliegertje. "Samen onze horizonten verkennen, dat is waar onze school voor staat", vertelt directeur Ellen De Roo. Ook schepen van Onderwijs Elisabeth Joris (DBM) is blij met de vernieuwing: "Het nieuwe logo is speels, dynamisch en toch ook gevat. Kortom, een logo dat volledig in dezelfde lijn ligt met onze visie."


Niet alleen het logo van GBS De Horizon veranderde, ook de verwarmingsinstallatie werd klaargestoomd voor het nieuwe schooljaar. Nu de zomer bijna achter de rug is, hoeven de kinderen zich geen zorgen te maken over een koude winter. De technische dienst van de gemeente verving twee stookketels van 20 en 30 jaar oud. In plaats daarvan kwam er één nieuwe hoogrendementscondensatieketel. (TEA)