Zoekactie naar Jaak Perquy levert voorlopig niets op

Jaak Perquy is sinds donderdagavond vermist.
PZ Maldegem. Jaak Perquy is sinds donderdagavond vermist.
In Moerkerke bij Damme is zaterdagnamiddag een zoekactie gehouden naar de vermiste Jaak Perquy uit Maldegem. De politie spreekt van een onrustwekkende verdwijning.

De man is sinds afgelopen donderdag rond 23 uur vermist. Op dat moment werd hij nog gezien in de buurt van zijn woning. Sindsdien is van hem niets meer vernomen. De politie van Maldegem vermoedt dat Jaak Perquy zich nog steeds in Maldegem of het naburige Moerkerke bevindt. Samen met de Cel Vermiste Personen speurden politiemensen zaterdagnamiddag met behulp bootjes het Leopoldkanaal en het Schipdonkkanaal af, beter bekend als de ‘Blinker en de Stinker’. Er was ook luchtsteun van de politiehelikopter RAGO. De zoekactie leverde echter niets op.

Jaak Perquy is ongeveer 1,90 meter lang, mager gebouwd, heeft een grijze baard en draagt een rechthoekige zwarte bril. Wie weet waar hij zich bevindt, kan contact opnemen met het nummer 050/72.71.70 van politie Maldegem of het nummer 101.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.