Wie heeft Jaak Perquy uit Maldegem gezien?

De man uit Maldegem is donderdagavond voor het laatst gezien.
PZ Meetjesland Centrum De man uit Maldegem is donderdagavond voor het laatst gezien.
De lokale politie van politiezone Meetjesland Centrum is op zoek naar deze man. De man is sinds donderdagavond 23 uur niet meer gezien, hij is verdwenen uit zijn woning  uit Maldegem. Ondertussen zijn er al kanalen afgezocht en is de politiehelikopter RAGO ingezet, maar de man blijft spoorloos.

De man is sinds afgelopen donderdag rond 23 uur vermist. Op dat moment werd hij nog gezien in de buurt van zijn woning. Sindsdien is van hem niets meer vernomen. De lokale politie van Maldegem vermoedt dat Jaak Perquy zich nog steeds in Maldegem of het naburige Moerkerke bevindt. Samen met de Cel Vermiste Personen speurden politiemensen afgelopen namiddag met behulp bootjes het Leopoldkanaal en het Schipdonkkanaal af. Er was ook luchtsteun van de politiehelikopter RAGO. De zoekactie leverde echter niets op. De politie spreek van een verontrustende verdwijning. 

Jaak Perquy is ongeveer 1,90 meter lang, mager gebouwd, heeft een grijze baard en draagt een rechthoekige zwarte bril. Wie weet waar hij zich bevindt, kan contact opnemen met het nummer 050/72.71.70 van politie Maldegem of het nummer 101.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.