Weer Meetjeslands talent in The Voice

Lisa Okoh.
Foto VTM Lisa Okoh.
Voor de derde week op rij is het Meetjesland vertegenwoordigd tijdens de blind auditions van The Voice op Vtm. Deze keer zal Lisa Okoh (18) uit Adegem het beste van zichzelf geven.

Lisa Okoh gaat naar school in het College Ten Doorn in Eeklo, waar ze een zevende jaar 'Thuiszorg en Bejaardenzorg' volgt. Daarnaast studeert ze ook voor tandartsassistente. Vrijdagavond probeert ze het op televisie met een jazzy versie van 'Seven Nations Army' van The White Stripes. "Ik heb echt heel weinig ervaring als zangeres, maar wou eens testen hoe ver ik geraak in zo'n wedstrijd", vertelt Lisa.


"Toen ik negen jaar was heb ik een jaar meegezongen in het Studio 100-koor. Ik heb zelfs in de Elisabethzaal in Antwerpen in de Kerstshow van Samson en Gert gestaan. Maar nadien heb ik niet echt meer op een podium gestaan. Ik had enorm veel stress tijdens de opnames, maar ik wou echt de commentaren van de coaches horen."


Vrijdagavond kijkt haar familie samen naar de uitzending. Zijzelf mag die avond live enkele nummers zingen in de studio van Qmusic. "Ik zou later dolgraag iets doen in de muziek of in de media. Dat is echt mijn passie. Misschien word ik wel een zingende tandartsassistente", lacht Lisa nog.


The Voice van Vlaanderen, vrijdag, 20.35 uur op VTM. (JSA)