Verlichte tractortocht in Meeswijk

Landelijke Gilden
Landelijke Gilden Landelijke Gilden
De Landelijke Gilde van Meeswijk organiseert op 26 december een verlichte tractortocht. 

“Het gaat om een authentieke winteravond met een mooie link naar landbouw in de vorm van een verlichte tractortocht ‘s avonds”, zegt Matty Conings van de organisatie. “Tractors, feeëriek versierd met lichtjes, beginnen om 18 uur aan hun rondrit door Meeswijk en de omliggende buurt. Aan het gemeenschapscentrum kan je ook genieten van soep, een hapje, glühwein en meer.” Rond 19 uur  is er een afterparty met covergroep ‘Die Fun Players’. “Omdat we iedereen de kans willen bieden om met het hele gezin te komen, is de inkom gratis. Er bestaan in Limburg fijne winterse activiteiten, maar we vinden dat Meeswijk wat extra winterse gezelligheid kan gebruiken.”

Landelijke Gilde Meeswijk bestaat 108 jaar en telt 75 leden. De vereniging is erg gekend in het dorp. “Dat hebben we te danken aan het Dorpsfeest dat jaarlijks heel wat dorpsbewoners samenbrengt. Maar ook een paasontbijt, winterwandeling, buksschieten en kooklessen kleurden het afgelopen jaar het programma.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.