Genot op den Berg bevestigt met 13 op 20 in Gault&Millau Gids 2019

Zaakvoerder Pol Vergucht en echtgenote en chef-kok Yolande Van Hautegem scoren opnieuw 13 op 20.
Ronny De Coster Zaakvoerder Pol Vergucht en echtgenote en chef-kok Yolande Van Hautegem scoren opnieuw 13 op 20.

Het Genot op den Berg in Maarke-Kerkem is ook dit jaar terug te vinden in de Gault&Millau Gids. Na de stijging van één punt vorig jaar, kon het restaurant in de Bovenstraat dit jaar zijn score handhaven. Uitbater Pol Vergucht en chef-kok Yolande Van Hautegem behalen 13 op 20 met hun klassieke Franse keuken en zeer uitgebreide wijnkaart. 




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.