Theo Francken: “Ze durven geen verkiezingen uitschrijven”

Theo Francken gaat 2019 in als populairste politicus van het land

Theo Francken (N-VA) legt de eed af bij provinciegouverneur Lodewijk De Witte.
Vertommen Theo Francken (N-VA) legt de eed af bij provinciegouverneur Lodewijk De Witte.
Theo Francken (40) beleefde een bewogen jaareinde. Eerst was er de regeringscrisis met zijn ontslag als staatssecretaris tot gevolg. Daarna kwam de Lubbeekse burgemeesterssjerp in zicht, maar de feestdagen hadden nog een onaangename verrassing in petto voor de meest populaire politicus van het land. Francken kreeg een poederbrief waardoor zijn huis zelfs even in quarantaine moest… “Dat was er zwaar over. Ik heb jonge kinderen hé”, aldus Francken.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Carla Van Geel

    Hoe durft Francken zijn kinderen erbij betrekken. De poederbrief kwam aan in het gemeentehuis en hij zal in de toekomst dus best zijn post daar opendoen en niet meer meebrengen naar huis. Hou de job en privé gescheiden, maar dat zou u moeten weten, dus.....?

  • bert triau

    zeg , bokser ; doe uw brieven open waar je ze ontvangt he ! uw keuze van politiek voeren leidt tot zulke dingen ! op migratie kon je uw ding doen , chaos veroorzaken ! op een serieus ministerie zou je rap door de mand vallen . blijf in lubbeek en moei je daar