Project trekt met 14 kandidaten naar Lievegemse kiezer

De lijst Project wordt de enige ‘partij-neutrale’ lijst in de fusieverkiezingen van Lievegem.
De kandidaten van Project.
JSA De kandidaten van Project.

Geert Neirynck is nu gemeenteraadslid in Lovendegem, en wil met zijn neutrale partij ook in de gemeenteraad van Lievegem geraken. Dat is de nieuwe fusiegemeente van Lovendegem, Waarschoot en Zomergem. Op zijn lijst voornamelijk mensen uit Lovendegem. Ook opvallend: de jongste kandidaat is 42 jaar.

Geert Neirynck (45) is de lijsttrekker. Op twee staat Patricia Segers (69) uit Waarschoot, en drie is voor Dominique De Baets (42) uit Lovendegem. Verder op de lijst: Henk Verheye (67) uit Lovendegem, Inge Van Kerckvoorde (51) uit Lovendegem, André Morel (77) uit Lovendegem, Ann Himpe (54) uit Zomergem-Beke, Paul Vanderperren (58) uit Lovendegem, Peter ‘Pol’ Geirnaert (43) uit Vinderhoute, Katleen De Graeve (49) uit Vinderhoute, Donald Wille (54) uit Lovendegem, Claudine Dejans (71) uit Lovendegem, Brigitte De Gryse (71) uit Lovendegem, en lijstduwer Peter van Arnhem (59) uit Lovendegem. Hij is gewezen OCMW-raadslid van Lovendegem.

Geen schapen

“Met maar één mandataris heeft onze partij niet de luxe om te putten uit de grote fracties of zuilorganisaties”, zegt Geert Neirynck. “Met 14 kandidaten presenteren wij dan wel geen volledige lijst, maar wel een lijst die voor de ongebonden en lokale stem gaat. Als enige in Lievegem. Geen lijst die als schapen achter hun nationale lijst lopen, als het gaat om de belangen van de inwoners en de invulling van een mandaat.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.