Kerkstraat houdt eerste Centrum Braderij

Op vrijdag 7 september vindt in de Kerkstraat in Lovendegem voor de eerste keer de Centrum Braderij plaats.
Robbe Keirse (Komptoir), Jurgen Willems (Slagerij Delicatesse), Patrice Engelschenschilt (Carrefour), Kurt Bockaert (Touch Systems), Valerie Verloove (Immo-X), Nico De Clercq (N&B Verzekeringen)
JSA Robbe Keirse (Komptoir), Jurgen Willems (Slagerij Delicatesse), Patrice Engelschenschilt (Carrefour), Kurt Bockaert (Touch Systems), Valerie Verloove (Immo-X), Nico De Clercq (N&B Verzekeringen)

Het idee komt van de werkgroep Dorpskern Lovendegem, en is bedoeld om leven te brengen in de dorpskern, en de lokale handelaars en verenigingen de mogelijkheid te geven om hun producten aan het brede publiek te tonen. “Er is gezorgd voor een fijn evenwicht in het aanbod”, zegt Kurt Bockaert. “Je kan er koopjes doen met grote kortingen, er worden gadgets uitgedeeld en er zijn leuke wedstrijden. Verder ook ambachtelijke standen, authentieke producten uit binnen- en buitenland, en bioproducten. Er staan drank- en eetstandjes, springkastelen, een rodeostier, er zijn optredens, en zelfs een 3D-ervaring.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.