Sociale kruidenier opent deuren op nieuwe locatie

Schepen voor Sociale Zaken Els Van den Broeck (derde van links) met enkele vrijwilligers
die de verhuis mogelijk maakten.
rv Schepen voor Sociale Zaken Els Van den Broeck (derde van links) met enkele vrijwilligers die de verhuis mogelijk maakten.
De ‘Buurtwinkel’ van vzw Sociale Kruidenier vind je voortaan op de voormalige OCMW-site in de Mechelsestraat. Vrijwilligers en de Gemeentelijke Technische Dienst sloegen de handen in elkaar om de verhuis in een recordtempo te realiseren.

“Het resultaat mag er zijn: het is een aangename ruimte geworden waar klanten, die het financieel moeilijker hebben, kwalitatieve producten kunnen kopen aan sterk verminderde prijzen”, zegt schepen van Sociale Zaken Els Van den Broek (LWD).

De buurtwinkel is ook meer dan gewoon een winkel. “Het is tegelijkertijd een ontmoetingsplaats waar mensen uit de doelgroep hun isolement doorbreken. En waar ze, genietend van een lekkere kop koffie, samen met anderen gezellig kunnen bijpraten alvorens hun boodschappen te doen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.