Houten kerstfiguren voor ‘De Warmste Week’

Londerzeel organiseert de ‘Warmste verkoop van houten kerstfiguren’.
VRT Londerzeel organiseert de ‘Warmste verkoop van houten kerstfiguren’.
Ondernemersgroep Londerzeel (OGL), Unizo en de gemeente doen mee met de ‘Warmste Week’ en organiseren de ‘Warmste verkoop van houten kerstfiguren’. 

Nog tot zondag 9 december kan je in het administratief centrum (Brusselsestraat 25) en bij de deelnemende handelaars houten kerstfiguren kopen aan 5 euro per stuk. De opbrengsten van de actie gaan naar ngo Trias, een niet-gouvernementele ontwikkelingsorganisatie met hoofdzetel in Brussel die wereldwijd boeren en ondernemers verbindt en probeert om samen hun dromen waar te maken.

Creatievelingen kunnen de kerstfiguurtjes ‘pimpen’ en mee de grote kerstbomen versieren die opgesteld staan in de dorpskernen. Op zaterdag 8 december om 20 uur kan je terecht aan de kerk van Malderen, op zondag 9 december om 14.30 uur aan de kerk van Londerzeel en op zondag 9 december om 18 uur aan de kerk van Steenhuffel. Tegelijk kan je genieten van de gezellige sfeer, een hapje en een drankje.

Voor meer info over deze actie kan je terecht bij de deelnemende handelaars of neem contact op met de dienst Duurzaamheid via duurzaamheid@londerzeel.be - 052/39.92.67.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.