Intiem concert op stedelijke begraafplaats

Sfeerbeeldje van vorig jaar.
Sharik Derksen Sfeerbeeldje van vorig jaar.
Op Allerheiligen komt Reveil naar Lommel. Dit is een project dat begraafplaatsen in Vlaanderen op 1 november laat opleven in een ingetogen gloed van muziek.

Bij valavond (van 17 tot 18 uur) brengt Linde enkele melancholische nummers op de stedelijke begraafplaats. Linde is het muziekproject van PXL-Music alumni Linde Muylaert en Jeroen Huyzentruyt. In het voorjaar brachten ze een EP uit die je meeneemt op een kleurrijke ontdekkingsreis. Linde werd in 2017 door Playright verkozen tot ‘Muzikante Van Het Jaar’ en bekroond met de tweede plaats in de finale van Rockvonk in Het Depot. Deze zomer speelden ze ook al op Dranouter.

Na het optreden van Linde, leest Rudi Lavreysen zijn verhaal uit de Reveil verhalenbundel van dit jaar. Wie dat wil, mag ook passende verlichting (kaarsjes of lampjes) meebrengen voor een warme sfeer. Deze gezellige avond is helemaal gratis. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.