Vlaams Belang verwelkomt Guy D’haeseleer op nieuwjaarsreceptie

Guy D'haeseleer, hier geflankeerd door gemeenteraadsleden Marita Macharis en Lena Van Boven, was de gastspreker van dienst.
RV Guy D'haeseleer, hier geflankeerd door gemeenteraadsleden Marita Macharis en Lena Van Boven, was de gastspreker van dienst.
Vlaams Belang Lokeren verwelkomde dit weekend leden en sympathisanten op haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. “Heel wat jonge mensen vonden de weg naar het evenement”, zegt VB-fractieleider Lena Van Boven.

Als gastspreker kon Vlaams Belang partijkopstuk Guy D’haeseleer strikken. D’haeseleer behaalde in Ninove maar liefst 40 procent van de stemmen. Het stemmenkanon verving nationaal partijvoorzitter Tom Van Grieken die zich in laatste instantie moest verontschuldigen om dringende redenen.

“De jongeren die aanwezig waren op onze receptie gaven aan dat ze de multiculturele maatschappij niet als een verrijking ervaren, maar als een aanslag op hun identiteit en vrijheid. Hetzelfde gevoel hielden we als partij ook al over op Café Voté. Het evenement georganiseerd door de jeugdraad. Het gevoel dat er iets aan het bewegen is bij de jeugd was toen sterk aanwezig”, aldus Van Boven.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.