Van Boven (VB) wil oplossing voor onveilig kruispunt Rozenstraat

Een slachtoffer moest zondag door de brandweer bevrijd worden uit het gekantelde voertuig op het kruispunt van de Rozenstraat en de Oude Heerweg.
RV Een slachtoffer moest zondag door de brandweer bevrijd worden uit het gekantelde voertuig op het kruispunt van de Rozenstraat en de Oude Heerweg.
Aan het kruispunt van de Rozenstraat met de Oude Heerweg en de Groenstraat gebeurde zondag een ernstig ongeval. De brandweer moest ter plaatse komen om een gekneld slachtoffer te bevrijden. 

Gemeenteraadslid Lena Van Boven (Vlaams Belang) dringt aan op een spoedige aanpak van de onveilige verkeerssituatie. “Er gebeuren jaarlijkse enkele ongevallen op dit kruispunt. Ik heb de situatie al meermaals aangekaart op de stedelijke verkeersraad, maar zonder veel resultaat. Ik hoop dat er niet eerst dodelijke slachtoffers moeten vallen voor er iets gebeurt.” De mobiliteitsdienst van de stad Lokeren liet Van Boven weten dat de kwestie is aangekaart bij het Agentschap Wegen en Verkeer dat de N473 beheert. Al maakt de stad wel werk van een overdracht van de gewestweg tot een gemeenteweg om de signalisatie op het verkeerspunt te kunnen aanpassen en de voorrang om te vormen naar stopborden.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Els Van Royen

    Wij horen al jaren dat ze er niks kunnen aan doen omdat het een gewestweg is . Het was de vorige keer maar van 8 augustus geleden dat er een auto tegen de gevel gereden was na een ongeluk.

  • PETER PERMENTIER

    In lokeren, worden er enkel budgetten voorzien voor de markt en er rond voor de 2de of 3de maal te herleggen, en voor een dure feest tent die maar 2 keer per jaar wordt opgezet. De rest is van ondergeschikt belang, en er wordt toch niet op suggesties gereageerd in de positieve zin, want dan is het antwoord, sorry maar daar is geen geld voor, en kunnen we niet opnemen in onze budgetten.