TJ, Bart en Beer: Maak kennis met de patrouillehonden van de politie op Open Bedrijvendag

Bij Initial in de Moortelstraat kan je kennismaken met een industriële wasserij voor 10.000 klanten.
Yannick De Spiegeleir Bij Initial in de Moortelstraat kan je kennismaken met een industriële wasserij voor 10.000 klanten.
Dit weekend is er niet enkel het ‘Weekend van de Klant’. In Lokeren kan je ook 7 bedrijven en openbare diensten bezoeken in het kader van Open Bedrijvendag.

Eén van de blikvangers is een bedrijfsbezoek aan Initial in de Moortelstraat. Daar kom je te weten hoe je 1.000 kledingstukken tegelijkertijd in een wasmachine stopt of hoe je vuile kleding wast zonder water.

Noppe Slaapcultuur vertelt je alles over de juiste slaaphouding en wat het onderscheid is tussen een multibrand- en omnichannelwinkel. Bij De Block Verhuur in de Brandstraat ontdek je de machineverhuurmarkt. In de Kerkstraat ben je te gast in de interieurzaak ‘Sublim Interieur’. Volg er een inspiratiesessie interieurtextiel of hergarniering of ontdek de Sublimshop: een cadeaushop voor kinderen.

Ook het nieuwe kinderdagverblijf Wistik in Eksaarde op de locatie van het vroegere gemeentehuis stelt de deuren open en bij de Lokale Politie van Lokeren kan je kennismaken met patrouillehonden TJ, Bart en Beer. In de Weverslaan kan je terecht in het splinternieuwe administratieve gebouw ‘Afdeling Infrastructuur’.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.